Osteopaatti Iida Salo Valokuvaaja Elina Palosaari Luonnollinen Alku

Vastaanotto

Osteopaatti Iida Salo Valokuvaaja Elina Palosaari Luonnollinen Alkua Osteopaatti Iida Salo Turku Varsinais-Suomi

Vastaanottoni sijaitsee Turun keskustassa hyvien kulkuyhteyksien varrella Tuureporinkadulla. Omalla autolla tultaessa vastaanoton välittömässä läheisyydessä sijaitsevat parkkipaikat ovat pääosin maksullisia. Puutorin parkkihalli ja linja-autoaseman parkkipaikka ovat lyhyen matkan päässä vastaanotolta ja yksittäisiä ilmaispaikkoja löytyy muutaman korttelin säteellä.

 

​Sisään rakennukseen tullaan kadulle näkyvästä ovesta, tässä rakennuksessa on vain yksi rappukäytävä. Vastaanotto sijaitsee 2. kerroksessa. Voit käyttää portaita tai hissiä.

 

HUOM! Alaovella oleva summeri ei ole käytössä.

Osteopaatti Iida Salo Valokuvaaja Elina Palosaari Luonnollinen Alku

Ulko-ovella on ramppi ja 4,5 cm kynnys. Alaovi on melko painava. Alaovella oleva summeri ei ole käytössä.

 

 Saapuminen tiloihimme on ohjattu opastein "Osteopaatit". Tiloistamme löytyy suurempi vessa erilaisiin tarpeisiin wc-pöntön tukikahvoista vauvojen hoitopöytään.

Valkoisen lasioven kohdalla kynnystä on 2 cm. Valkoisen oven takaa olevalla käytävällä keskellä käytävää, vessan oviaukossa ja aulaan johtavassa oviaukossa on 1 cm kynnykset. Toisella käytävällä suuremman wc:n kohdalla kynnystä ei ole. 

Huoneeni oviaukossa kynnys on noin 3cm.

 

Vastaan mielelläni etukäteen vastaanotolle saapumiseen liittyviin kysymyksiin, ole minuun yhteydesä puhelimitse. 

Osteopaatti Iida Salo Valokuvaaja Elina Palosaari Luonnollinen Alku

Kun tulet hissillä, valkoinen ovi on suoraan edessäsi. Kun tulet rappuja 2. kerrokseen lasiovi on vasemmalla. Lasioven jälkeen valkoinen ovi jää oikealle puolellesi.

Valkoisesta ovesta pääset käytävälle jonka varrella vasemmalla on asiakasvessa. Tällä käytävällä on huonekaluja mikä kaventaa käytävätilaa merkittävästi.

Kulje käytävän päähän ja pääset osteopaattien odotusaulaan. Meitä on useampi osteopaatti samassa kerroksessa, olen huoneessa 204.

Ensimmäisen lasioven jälkeen suoraan edessä olevasta lasiovesta pääsee myös osteopaattien aulaan. Lasioven jälkeen aulasta lähtee käytävä oikealle, esteetön wc on tällä käytävällä oikealla. Käytävän päässä on osteopaattien aula.

 

Tulen hakemaan sinut aulasta.

Osteopaatti Iida Salo Valokuvaaja Elina Palosaari Luonnollinen Alku

Odotustilaan voit jättää kengät ja ulkovaatteet. Mikäli tulet vastaanotolle ensimmäistä kertaa, täytäthän esitietolomakkeen joka löytyy odotustilan pöydältä. Esitietolomakkeen yhteydessä on yrityksen tietosuojaselosteet.​​

 

Vastaanotolla käydään ensin läpi perustietoja ja kartoitetaan asiakkaan terveyttä ja elämäntilannetta. Tämän jälkeen tutkitaan kehon liikkuvuutta ja linjauksia sekä tehdään erilaisia testejä oireiden taustalla olevien syiden selvittämiseksi.

Osteopaatti Iida Salo Valokuvaaja Elina Palosaari Luonnollinen Alku

Huomioithan, että hoidon suorittamiseksi asiakas on pääosin alusvaatteisillaan, mutta jos tämä tuntuu epämukavalta, voit tuoda mukanasi topin ja/tai shortsit/ohuet housut.

 

Tarkoitus on tehdä hoitotilanteesta sinulle mahdollisimman mukava, helppo ja rento. 

Tavoitat minut puhelinnumerosta

+358 44 297 0377

tiistaista perjantaihin klo 9-17

 

Mikäli en pääse vastaamaan soitan sinulle takaisin kun olen jälleen puhelimen ääressä.

Osteopaatti Iida Salo Valokuvaaja Elina Palosaari Luonnollinen Alku

OSTEOPAATTI
Iida Salo